Modul conectare GSM CMM366A-4G

1.471,35 lei
cu TVA
Cantitate


Cod produs: SMGCMM366A4G
Marca: Stager
not_interested Stoc epuizat

Plata cu cardul sau numerar.

Livrare rapida in toata Romania

14 zile timp de retur

china D es c r i e r e : Modulul de comunicare SmartGen CMM 366A-4G* foloseste protocolul GPRS pentru a transmite date in timp real despre starea unui generator de curent prin reteaua GSM 4G catre un server cloud care pot fi accesate printr-o aplicatie de Android sau iOS sau printr-un browser de pe orice calculator conectat la Internet. Parametrii de functionare sunt preluati de acest modul de la panoul de control al generatorului prin porturi USB RS232 RS485 sau protocolul proprietar SmartGen LINK. Pe langa monitorizarea generatorului modulul CMM 366A-4G permite si introducerea unui semnal de intrare/iesire de alarma digitala pentru a monitoriza si incaperea generatorului protejand echipamentul de furt si incendii. Caracteristici: • Modul de comunicare 4G compatibil atat cu panourile de comanda SmartGen HGM cat si cu alte marci de panouri de control recunoscute international • Modulul este compatibil cu toate modelele de generatoare Stager gama YDE si YDY echipate standard cu panouri de control SmartGen HGM1790 HGM4010 HGM4020 • Functioneaza cu cartela SIM 4G • Include functie de localizare GPS • Porturi multiple de conectare la panoul de control al generatorului: RS485 RS232 LINK si USB • In momentul activarii unei alarme modulul poate comunica imediat utilizatorului • 2 porturi de intrare digitale folosind simple contacte electrice de circuit inchis sau deschis • Design modular carcasa din plastic ABS greutate redusa structura compacta usor de instalat • Conceput special pentru comanda de pornire/oprire a generatorului de la distanta si vizualizarea parametrilor de functionare pe telefon tableta sau PC • Pentru telefoane mobile cu sistem de operare iOS sau Android se foloseste aplicatia - Cloud Monitor disponibila aici:&nbsp http://www.smartgencloud.com/unlogin/qrCode/980318 • Pentru monitorizarea pe PC accesati pagina -&nbsp http://www.smartgencloud.com/ • Pentru prezentarea produsului si informatii despre cum se instaleaza si functioneaza modulul vizionati -&nbsp https://youtu.be/5p587UU6gfg Date tehnice: Tensiune de alimentare: 8.0 ~ 35Vcc Consum: ≤2W (standby) ≤5W (functionare) Conditii de lucru - Temperatura: -25 ~ 70ºC - Umiditate: 20~93%RH Dimensiuni: 72.5 x 105 x 34 mm Greutate: 0.15 kg Set livrare: - Modul Comunicare SmartGen CMM 366A-4G - antena GPRS / 4G - antena GPS - cheie - adaptoare pentru cartela GSM - manual de utilizare * Instalarea modulului poate genera urmatoarele costuri: Cablu prelungire antena Achizitie cartela GSM Taxe instalare &nbsp

SMGCMM366A4G

Modul conectare GSM CMM366A-4G - Caracteristici


Tik.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor produsului Modul conectare GSM CMM366A-4G . Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare.

Tik.ro nu isi asuma raspunderea pentru eventualele erori de pret, imagine, stoc, descriere, parametrii tehnici sau orice alt tip de documentatie. Aceste erori nu obliga Tik.ro la nicio actiune. Preturile informatiile si disponibilitatea produselor comercializate de catre Tik.ro pot suferi modificari, de asemenea, Tik.ro isi rezerva dreptul de a corecta eventuale omisiuni sau erori in afisare care pot surveni in urma unor greseli de dactilografiere, lipsa de acuratete sau erori ale produselor software, fara a anunta in prealabil. Toate promotiile prezente in site sunt valabile în limita stocului.

Tik.ro detine drepturile de autor pentru toate informatiile sau fisierele prezente in acest site, inclusiv asupra descrierii produselor sau a imaginilor. Copierea, partajarea, stocarea sau utilizarea in scop comercial al acestora fara acordul scris al Tik.ro, este strict interzisa, orice incalcare a acestei restrictii va intra sub incidenta legilor de protectie a drepturilor de autor sau a proprietatii intelectuale. Modificarea oricarei informatii sau fisier, din acest site este interzisa sub orice forma atat pentru uz comercial cat si pentru uz privat, incalcarea acestei restrictii va intra sub incidenta legislatiei in vigoare.

In cazul produselor cu imagini, descrieri si/sau caracteristici furnizate de catre partenerii nostri prin importuri automatizate, drepturile de autor le apartin acestora.

Modul conectare GSM CMM366A-4G - Produse verificate de Tik.ro