Sistem de operare server DELL Server 2019 Standard, OEM ROK

4.917,25 lei
cu TVA
Cantitate


Cod produs: 634-BSFX
Marca: Dell
not_interested Stoc epuizat

Produs disponibil pentru livrare in locker.

Plata cu cardul sau numerar.

Livrare rapida in toata Romania

14 zile timp de retur

Dell ROK_Microsoft_WS_Standard_2019_16 cores_2VMs

Caracteristici
Licentiere
OEM ROK
Licenta pentru
Server
Numar nuclee acoperite
16
Versiune
Server
An
2019
Editie
Standard
Limba
Engleza
Nr utilizatori inclusi
Fara utilizatori inclusi
Drepturi de virtualizare
Da, 2 masini virtuale
Informatii suplimentare
Aceasta licenta se poate achizitiona legal doar pe aceeasi factura cu serverul pe care va fi instalata ROK( Reseller Option Kit): Sunt sisteme de operare pentru servere, cu un design special pentru fiecare marca de server in parte. Licentele ROK sunt facute pentru urmatoarele brand-uri: HP, Dell, Fujitsu, IBM. Licentele ROK pentru DELL, spre exemplu, se pot folosi cu succes doar pe serverele DELL.
Observatii
Odata cu lansarea noii versiuni, modelul de licentiere Windows Server se transforma din processor+CAL in core+CAL. Licentele vor fi vandute in pachete pentru doua nuclee si fiecare procesor va trebui licentiat pentru minimum opt nuclee (patru pachete de cate o licenta). Fiecare server fizic, incluzand si serverele cu un singur procesor, vor trebui licentiate pentru minimum doua procesoare si 16 nuclee (opt pachete de cate o licenta). Nucleele aditionale pot fi ulterior licentiate in incremente de cate doua nuclee (ex: un pachet pentru doua nuclee), pentru cresteri graduale in densitatea nucleelor.

634-BSFX

Fisa tehnica Sistem de operare server DELL Server 2019 Standard, OEM ROK

Garantie
12
Ediție windows
Standard

Sistem de operare server DELL Server 2019 Standard, OEM ROK - Caracteristici


Tik.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor produsului Sistem de operare server DELL Server 2019 Standard, OEM ROK . Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare.

Tik.ro nu isi asuma raspunderea pentru eventualele erori de pret, imagine, stoc, descriere, parametrii tehnici sau orice alt tip de documentatie. Aceste erori nu obliga Tik.ro la nicio actiune. Preturile informatiile si disponibilitatea produselor comercializate de catre Tik.ro pot suferi modificari, de asemenea, Tik.ro isi rezerva dreptul de a corecta eventuale omisiuni sau erori in afisare care pot surveni in urma unor greseli de dactilografiere, lipsa de acuratete sau erori ale produselor software, fara a anunta in prealabil. Toate promotiile prezente in site sunt valabile în limita stocului.

Tik.ro detine toate drepturile de autor pentru toate informatiile sau fisierele prezente in acest site, inclusiv asupra descrierii produselor sau a imaginilor. Copierea, partajarea, stocarea sau utilizarea in scop comercial al acestora fara acordul scris al Tik.ro, este strict interzisa, orice incalcare a acestei restrictii va intra sub incidenta legilor de protectie a drepturilor de autor sau a proprietatii intelectuale. Modificarea oricarei informatii sau fisier, din acest site este interzisa sub orice forma atat pentru uz comercial cat si pentru uz privat, incalcarea acestei restrictii va intra sub incidenta legislatiei in vigoare.

Sistem de operare server DELL Server 2019 Standard, OEM ROK - Produse verificate de Tik.ro