Categorii

Achizitii


Odată cu dezvoltarea activităţii, sau pur şi simplu cu trecerea timpului, veţi fi puşi în situaţia de a achiziţiona echipamente noi sau de a îmbunătăţi echipamente existente. În acel moment, vă veţi găsi în faţa unei cantităţi imense de opţiuni, condimentată de mici amuzamente cum ar fi: obiecte care nu există pe stocul importatorilor, obiecte care au în acelaşi timp recenzii extrem de bune şi extrem de rele, obiecte care fac 90% din ceea ce doriţi dvs., dar nu 100%, etc. 

Noi suntem ceva mai pregătiţi pentru aceste situaţii datorită simplului motiv că ne-am întâlnit foarte des cu ele. Odată ce va înţelegem exact nevoile, putem trece în locul dvs. prin toate aceste probleme şi vă putem oferi câteva variante sau, în cazurile fericite, una singură. 

Suntem foarte familiarizaţi cu variantele de software gratuit sau cu preţ foarte mic şi credem că majoritatea activităţilor pentru care este necesar un computer, se pot duce la bun sfârşit prin utilizarea unor astfel de pachete software la care se adaugă un strop de creativitate.

Pentru mai multe informatii va rugam sa contactati departamentul nostru de achiziti :

E-Mail: achizitii@tik.ro